The Hijabers

Assalamualaikum people. Happy weekend. 
This time, curi masa sikit untuk update blog. Kalau tiap-tiap minggu ada masa free macam ni kan best. Nikmat. Hiks. Bukan tak ada masa free, tapi masa yang ada tu kita kena juga manage untuk buat benda lain. 
Harini dah 17 Mac. 20hb birthday Ammar(adik), 21hb result SPM abang keluar. So fast huh. Tup-tup nanti dah bulan 10. PMR dah pula :) 
Petang ni, Mira nak share dengan korang satu video. 




Benda apa yang korang perasan masa tengok video ni. Sangat berharap korang nampak apa yang Mira nampak :) Nampakkk takk? Mihmih. Okay, let me tell you. Masa minit 0.12 :) 
Masa Shac hulur tangan nak salam dengan Tasha tapi Tasha elak and Shac terus salam Ed :')

Benda ni mungkin bagi some people, tak nampak besar mana pun. But to me, yes.
Jaga batasan pergaulan. Selagi boleh elak benda yang dilarang, kita elakkan. Tak susah. The problem is sama ada kita nak elak benda tu ke tak.

Tak semestinya satu entry yang dapat bagi benefit kepada readers mesti kena panjang berjela-jela. Sometimes, dengan taip atau cakap 3,4 potong ayat pun dah memadai :)

P/S: Mira ada baca semua text yang korang tinggalkan di cbox. Ada yang jemput join giveaway and segmen etc. Sorry kalau tak dapat nak join. Nak buat satu entry pun dan sempt, ni lagi nak join your invitation. Yeahh, akan cari masa nanti. Btw, Thanks semua :)

Assalamualaikum

6 different thinking:

Sakinah said...

Yeah! Sakinah nampak.. sakinah tabik Tasha !! hihi *salute*

Yayaa Azami said...

Yes thats right . Berhijab tapi tak geti lagi menjaga batas pergaulan

cik Dil said...

kdg2, hijab tak mmpu na kawal batas seseorang..ok la tu, she knows her batas..

Rara Nasiha said...

Sama-samalah kita. Jaga batas pergaulan. Takut orang pandang lain. Pakai tudung tapi batas pergaulan tak jaga. :)

Anis Farhana said...

Syabas tasha syabas....tetibe >.<

Nasuha said...

Apa mknn kgmrn awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru