Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/
Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html#ixzz4z9mAjQMa

Fresh Start


Salam semua. Tak tau la korang ingat ke tak lagi blog ni tapi sejak dua menjak ni Mira selalu buka balik blog ni dan rasanya nak start la tulis balik. Selepas tiga tahun :D disebabkan dah tiga tahun, wajar la kalau ada banyak benda nak kena edit semula blog ni. Nanti Mira edit balik slow-slow mana yang masih ingat hahahaha sebab macam banyak sangat dah berubah. Dan banyak juga entry-entry lama yang Mira dah delete sebab rasa macam semua tak function pastu malu bila baca balik. 3years obviosly can change many things. hehe Ketahuilah dah banyak kali Mira recover password blog sebab tak ingat langsung. Nak login pun tak tau kat mana weh sampah betul rasanya hahahaha. Header pun still yang lama masa zaman pakai .com. Will start off engine dengan beberapa contest/giveaways entry dulu nak try luck hahahaha lamanya tak join moga ada rezeki. A short update sebab Mira tengah buat degree di salah satu universiti di Sabah, meninggalkan family yang ada di Melaka. Semoga Allah permudahkan. Dan yassss im back walau tak ada orang ingat kita hehehehhehe :P bye Assalamualaikum.
 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru