APA NAK BUAT SEBELUM TIDUR ?


Come and save my heart ♥

Hai blogger ^^ .terasa lama mira tinggalkan blog ni. sorry for the long un-upated. macam-macam masalah, jadi.. tension sikit. sebelum mira nak minta tolong korang sedekah kan Al Fatihah kepada arwah nenek mira yang baru je pergi meninggalkan family mira pada 19/3/2012 haritu .. nanti ada masa mira cerita ya :>

okay. ni nak tanya .. korang suka tidur ??

dan apa benda yang korang selalu buat sebelum tidur ?
meh mira listkan sikit apa yang mira selalu tengok orang lain buat sebelum tidur.

  • dengar lagu/pm3 player, etc
  • yang ada boipren gepren tu apa lagi.. bergayut sakan dekat handphone lah ;> lagi-lagi masa dapat freecall. ambhuii
  • minum susu. nak jadi pandai kan ??
  • basuh kaki .. takut mimpi jumpa draculla kan ?? 
  • baca ayat Kursi.. Alhamdulillah
  • check status facebook/twitter bagai. femes kan ?
  • skype dengan mata air 
  • baca doa .the best !
  • dreaming .. harap-harap mimpi kahwin dengan Remy Ishak. woii! marah Tiz Zaqyah -.-
  • isteri yang sumpah mithali .. akan cium tangan suami sebelum tidur and minta maaf kalau ada salah silap sepanjang satu hari.. I wanna be like that =')
  • kencing dulu !! yelakan .. malam semalam minum air fresh orange banyak sangat. karang terkencing pula! 
  • gosok gigi. mesti gigi awak comel-comel je kan ??
  • layan movie. titinic terbaik wokk! nanti ada titinic 3D ,tengok tau!
  • cuci muka guna Nivea/Biore/Garnier ETC .. nanti mesti clean macam muka Diana Danielle kan ?

apa lagi ek ?hum.. tu je mira selalu tengok .. apa pula yang mira akan buat sebelum tidur ?
jom baca lagi 


  • berus gigi guna Darlie
  • cuci muka guna Nivea .. takut jerawat!
  • dreaming.. semoga hari esok akan menjadi lagi baik dari hari ini.
  • baca doa tidur.
  • baca ayat Kursi. ni wajib 

korang pula ?jom lah share dengan mira !
take care. Assalamualaikum #PahalaFreeNi

10 different thinking:

Kamil Kahar said...

sebelum tido mesti main castleville...bila da abes energy baru masuk tido...of coz la baca2 ayat2 sume tu dijadikan amalan... :D

jom join contest kamil... :)

Senorita Ara said...

buat benda yg sama jugak.. huhu.. kadang2 baca buku.. bagi feeling ngantuk tu dtg cepat sikit.. hehe :P

Ini Kisah Tia said...

basoh kaki! hehe ..

jemput mai blog naa ..

http://www.inikisahtia.com/

shiema sufian said...

Wowww, thanks ingatkan (:

AMNA said...

Ya Allah . takut sangat sbb tahun ni banyak org meninggal..

Semoga roh-roh mereka dicucuri rahmat Allah..

missmashimaaru said...

@Kamil Kahar

sama-sama =)

missmashimaaru said...

@Senorita Ara terutamanya buku sejarah. pengubat nak ngantukcepatt! hihi

missmashimaaru said...

@Ini Kisah Tia

insyaAllah. eh2,dia pakai domain lah. hihi

missmashimaaru said...

@shiema sufian ayat kursi tu paling pentingg ;>

missmashimaaru said...

@AMNA

insyaAllah. Amin

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru