fesyen tudung zaman sekarang .. wahh . + aurat

assalamualaikum .. selamat malam semua !!! harap awak awak semua sihat oke ? sebenarnye .. mood mira hari ni memang teramat tak best .. mane tak nye .. korang tahu tak post yang mira buat yang panjang berjela tadi hilang .. wahh .. panas gila hati aku .. tapi .. tak pelaa .. mira buat balik ...tapi ..tak de lah sepanjang post mira yang tadi .. sumpah sakit hati la ..

tak pelaa .. mira sebenarnye nak cite pasal tudung2 zaman sekarang .. tudung .. yeah bagi mira ...ia yelah pelengkap seseorang wanita ataupun perempuan ..wahh .. gah gitu .. dulu .. orang pakai macam ni je..


simple kan .. tapi .. tetap cantik kan ..ade batu batu yang menghias tudung tu .. 


ni .. wardina pakai .. comel! hehe .. dah lah muke dia bersih .. meman manis je dipandang ..

 hehe .. sekarang .. huh ..??orang dah tak bape pakai macam tu lagi .. old pesen lah bak kate anak yang tak berape nak mude ni .. ..tapi .. makcik makcik ni dan mira pon pakai lagi .. .kan cantik .. hehe..nak nak kalau mira pakai .. memang lagi cantik .. haha







cantik kan ??


ha .. ni lagi gah .. Yuna pakai .. tapi .. sikit jelah straight ,, pade pendapat mira .. tang pakaian dia .. ketat sikit lah ..



 jenis sekarang .. ade macam buah kat bawah tu ,,cantik .. mira pernah pakai .. huh lagi lah comel .. hehe

tapi .. pakai tudung tu pade pendapat mira .. dah cantik ..tapi .. part menggayakan tu .. ade jambul pulak kat kepala .. tak tutup habis .. baik tak payah pakai ..upps .. jangan marah .. hanye pendapat mira ..
nak dipendekkan cerita .. macam ni laa ..:)



tak nak komen banyak banyak lah pasal ni .. tapi .. aurat kan ..aurat seorang wanita .. seluruh anggota badan kecuali kedua telapak tangan dan muka kita yang comel ni kan .. oke .. jage aurat korang semua .. kita kan bakal ahli syurga ..tapi .. mira nak cita sikit lah kesedihan mira apabila niat mita untuk tutup aurat dipertikaikan ..harap . mira tak jumpa lagi orang macam tu .. aku tak suka korang tanye banyak banyak kali .. mira .. kenapa kat dalam rumah pon awak pakai tudung .. korang nak ke mira jawab macam ni ---->ape korang tak nampak bukan muhrim kat depan aku tu ?? memang sedih ..


till here wassalamualaikum ..
 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru