Special For Mummy Maternity From FEEDMILK


 
 
Assalamualaikum semua. *siapa jawab sayang. Maaf lama menyepikan diri. Sihat semua? :)
Mira rasa macam jari jemari baru mula workout semula bila dah lama tak menaip kat sini. School life so far so good alhamdulillah.
Harini punya entry Mira nak cerita pasal satu keperluan bagi ummies yang sedang pregnant, yang tak lama lagi nak give birth. Hehehehe. Pregnant ummies sangat comel tau kalau tengok. Lepas tu masa diaorang berjalan. Look at their tummy. Aaaaaaaaaaaaaaa comel sangat. hahahahahhaha ok balik pada title. 

Entry harini lebih kepada perkongsian sama sama kita ya. Harini Mira nak cakap pasal FEEDMILK. Kalau tengok title pun rasanya dah boleh agak kan. Feedmilk menjual nursing wear ya Baju-baju ni direka khas oleh 2 insan untuk breastfreeding ummies. Best tak? hehe

Design yang ada memang tampak exclusive dan sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung ni. Pasal saiz jangan risau. Saiz start dari XS till XXXL. Kadang-kadang nursing wear dekat pasaran tak lawa sangat. Dekat FEEDMILK ni cuba lah tengok. Lawa kan semua.
Ibu-ibu walaupun tengah pregnant, cantik tetap kena cantik tau. hehehehe

Kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh ke
FB: Feedmilk
Instagram: @Feedmilk




0 different thinking:

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru