Anys Syuhada Boutique

 
 

 
 
Assalamualaikum fellas. Masih lagi mood entry review:) Bismillah.
Kali ni Mira nak cerita pasal boutique pula. Hehehe. Butik ni bertempat di Tanjung Malam,Perak. Ofcourse jauh bagi mereka-mereka dari negeri lain kan. Tap apa. Kalau nak beli online pun boleh. Jangan risau. Baca sampai habis. Nanti Mira bagitahu macam mana cara nak order online. Hehehehe

LOCATION   : Tingkat 1, Jalan Ketoyong Permai1, Taman Ketoyong 2, 
                         35900, Tanjung Malim, Perak
 
LANDMARK: BERHADAPAN SMK KHIR JOHARI
                        ( bersebelahan al-Ikhsan. atas kedai kek Kia Abdul 
 
BUSINESS 
HOUR            : 11am-8pm OPEN DAILY
 

 
 
 
Macam-macam tau ada dekat boutique ni. Yang semestinya up-to-date ya. Orang Tanjung Malim dan semua orang, jemputlah datang ke boutique ni sebab kadang-kadang boutique ni ada buat sale. Kalau ada sale tu boutique selalu penuh kata ownernya.
Kalau rasa-rasa nak tahu apa lagi yang best. Pergi terjah boutique ni cepat tau. Gaji pun dah nak masuk ni kan ;)
 
Bagi mereka yang teringin nak membeli tapi duduk nun jauh. Korang boleh ke facebook page: Minniemouse Boutique. Dekat situ boleh lah survey-survey kot ada yang berkenan di hati kan.
 
Nak tahu banyak lagi pasal boutique ni korang boleh ke
INSTAGRAM: @by_anyssyuhada
WHATSAPP: 0134867221
 

0 different thinking:

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru