Anys Syuhada Boutique

 
 

 
 
Assalamualaikum fellas. Masih lagi mood entry review:) Bismillah.
Kali ni Mira nak cerita pasal boutique pula. Hehehe. Butik ni bertempat di Tanjung Malam,Perak. Ofcourse jauh bagi mereka-mereka dari negeri lain kan. Tap apa. Kalau nak beli online pun boleh. Jangan risau. Baca sampai habis. Nanti Mira bagitahu macam mana cara nak order online. Hehehehe

LOCATION   : Tingkat 1, Jalan Ketoyong Permai1, Taman Ketoyong 2, 
                         35900, Tanjung Malim, Perak
 
LANDMARK: BERHADAPAN SMK KHIR JOHARI
                        ( bersebelahan al-Ikhsan. atas kedai kek Kia Abdul 
 
BUSINESS 
HOUR            : 11am-8pm OPEN DAILY
 

 
 
 
Macam-macam tau ada dekat boutique ni. Yang semestinya up-to-date ya. Orang Tanjung Malim dan semua orang, jemputlah datang ke boutique ni sebab kadang-kadang boutique ni ada buat sale. Kalau ada sale tu boutique selalu penuh kata ownernya.
Kalau rasa-rasa nak tahu apa lagi yang best. Pergi terjah boutique ni cepat tau. Gaji pun dah nak masuk ni kan ;)
 
Bagi mereka yang teringin nak membeli tapi duduk nun jauh. Korang boleh ke facebook page: Minniemouse Boutique. Dekat situ boleh lah survey-survey kot ada yang berkenan di hati kan.
 
Nak tahu banyak lagi pasal boutique ni korang boleh ke
INSTAGRAM: @by_anyssyuhada
WHATSAPP: 0134867221
 

Special For Mummy Maternity From FEEDMILK


 
 
Assalamualaikum semua. *siapa jawab sayang. Maaf lama menyepikan diri. Sihat semua? :)
Mira rasa macam jari jemari baru mula workout semula bila dah lama tak menaip kat sini. School life so far so good alhamdulillah.
Harini punya entry Mira nak cerita pasal satu keperluan bagi ummies yang sedang pregnant, yang tak lama lagi nak give birth. Hehehehe. Pregnant ummies sangat comel tau kalau tengok. Lepas tu masa diaorang berjalan. Look at their tummy. Aaaaaaaaaaaaaaa comel sangat. hahahahahhaha ok balik pada title. 

Entry harini lebih kepada perkongsian sama sama kita ya. Harini Mira nak cakap pasal FEEDMILK. Kalau tengok title pun rasanya dah boleh agak kan. Feedmilk menjual nursing wear ya Baju-baju ni direka khas oleh 2 insan untuk breastfreeding ummies. Best tak? hehe

Design yang ada memang tampak exclusive dan sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung ni. Pasal saiz jangan risau. Saiz start dari XS till XXXL. Kadang-kadang nursing wear dekat pasaran tak lawa sangat. Dekat FEEDMILK ni cuba lah tengok. Lawa kan semua.
Ibu-ibu walaupun tengah pregnant, cantik tetap kena cantik tau. hehehehe

Kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh ke
FB: Feedmilk
Instagram: @Feedmilk




 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru