BACA NI.

      
 
MASALAH NI DAH SELESAI!! :D
Mira guna Firefox baru boleh. Selama ni guna Chrome :)
Assalamualaikum semuaaaaaaaaaa. 
Ahhh sumpah rindu nak taip macam ni. Boleh kira rasanya berapa bulan Mira tinggalkan blog ni tak ber updated. 
Rindunya tak terkataaatatatatataaaaaa.
Tengok title enty dah tahu. Ayat desperate nak suruh orang masuk balik blog ni. Bukan senang. Kau dah lama tak update. Readers pun dah hilang. Bukan ah nak kata berduyun readers dulu. Tapi at least terisi lah statistic blog ni. Domain dah tak ada. Link dah tukar. Habis ranap bloglist. Banyak benda yang kena edit semula dalam blog ni. Nanti nanti Mira usahakan.
 Alhamdulillah. PMR dah lepas. Somethimes, we have to leave something yang tak kira lah best ke tak behind bila kita tau kita dah bagi yang terbaik. Left it to Allah. 
InsyaAllah lepas ni update selalu selalu selalu. Cuma sekarang ada masalah sikit. Tak tau kenapa Mira takboleh nak buka web blogger.com kat laptop. Tak loading pun dan terus keluar web page not available. Kalau buka benda lain kat tab lain boleh je. Blogger.com je takbolehhhhhhhhhhh. Tension bak hang.
Puas Mira try. Second day lepas PMR tak silap, Mira dah cuba buka sampai sekarang takboleh. Ni guna tab je. Sebab dah gian sangat nak menaip. TERPAKSA. Seksa kau tauu nak taip panjang2 sangat. Nasib baik benda ni gedabak sikit. Kalau tak, tak kero mata dibuatnya?
Ada blogger yang suruh clearkan cache. Mira dah buat. Tak jalannya. Ramai juga blogger Mira tanya. Blogger kat WeChat. Rata2 tak tau nak solve kan macam mana. Tolong ya kat siapa2 yang tahu. 
Mira akan update lagi insyaAllah esok. Ada hajat. Nak jual benda. Hehehe. Selamat malam, Assalamualaikum. Sayang semua yang baca. Alhamdulillah. Hidup lagi blog aku.

4 different thinking:

Nurfara Hani said...

SAMA. saya pun rindu nak blogwalking semua.

Khai Artzfar said...

kadang problem dengan server tu. Btw Budak Pacak Follow sini
http://www.budakpacak.my/2013/10/segmen-terbaru-blog-budak-pacak.html

Kisah Si Dairy said...

welcome back

Cik Anis said...

alhamdulillah ^_^

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru