CHANGED


Assalamualaikum bloggers-bloggers sekalian. Perubahan blogger.com yang begitu awesome. Steady okay ._.
Hari pertama tengok dashboard selepas dah transform: hm.. okaylah..
Hari kedua: Pergh, bapak. Mana butang New post ni? Mana button Edit HTML ni ??????
Hari ketiga: Update lah jugak!

Merata mencari tutorial untuk kembalikan dashboard yang lama. Nak marah pun takboleh. Facebook pun ada perubahan. Twitter pun ada perubahan. Blogger.com pun mestilah kena ada kan?
Mira kena ambil banyak masa nak godek dashboard ni balik. Sangatlah memeningkan. Terima kasih atas perubahan ini. 

Makin ramai blogger yang akan mendirikan rumah tangga pada usia muda, Alhamdulillah :')


2 different thinking:

mizsfatima said...

hmm..setakat BW nie dah beberapa orang yang bagitahu ada perubahan pada blogger.com. tapi cik putih tak perasan pun tentang nie.

cci said...

sama gak.. penin bila nak guna.. grrr

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru