Alhamdulillah. Mira menang ;')


Disebabkan dah lama tak update, kali ni mira nak buat 2 entry :) Sebelum tu.. KLIK SINI dulu
Kalau diikutkan, kali ni tak silap mira kali ke 5 Mira menang giveaway. Alhamdulillah. Tak dapat cash out pun tak apela. haha. Mananya. Malas nak promote kan ? hikhik
Sangat-sangat happy sebab dapat first place pula tu. Fuhh, gile punya tak sangka. Terima Kasih random.org dan terima kasih Kiki, and Amanina for the awesome hadiah from awesome sponsor :')



Seperti yang korang perasan, mira sudah pun bertukar kepada domain dot com.
 Thanks kepada http://amercorner.com kerana sudi menaja domain tu :) Kalau tak ada yang sponsor, memang lambat lagi lah mira nak merasa pakai domain. Kalau tak pakai pun tak apa. Sebab masih jauh lagi perjalanan mira dalam dunia blogging ni. Rasa macam belum layak *ni ayat minta kaki ke tangan *
So, mira telah memilih untuk pakai add : http://miramashimaaru.com
Ikutkan sebenarnya nak kekalkan add lama tu.. Tapi, tak apalah kot kalau tukar kan? Mira selaraskan dengan link fbee, twitter mira. So, senanglah kalau korang nak cari kan ?
Btw, thanks jugak kepada kak @EyjaMasliza sebab sudi layan call saya maghrib-maghrib hanya sebab saya nak tanya pendapat dia pasal add ape yang saya nak pakai. haha. Thanks akak :*
InsyaAllah entry selepas ni, mira kan review online shop yang telah sponsor hadiah giveaway yang mira dapat tu :) Especially bag from Bag Aholic. Sangat awesome okay. Nantikan entry tu !
Terima Kasih Allah atas rezeki tu. Nak tahu tak, family mira dah mula support minat blogging Mira sejak bag from Bag Aholic sampai. haha. Sampai abah pun suruh mira buat blog untuk dia. Oh, lupa nak cakap.. sekarang abah tengah buat business HERBALIFE. Product kesihatan :) Kalau nak tahu lebih lanjut, sila tanya Pakcik Google :-)
 Kalau ada yang berminat, boleh PM mira kat fbee, twitter ataupun yang paling mudah dekat komen ni je.Walau bagaimanapun.. memang rasa bersyukur sangat :')
Kepada, pemenang giveaway: Klik Sini
Sampai di sini sahaja Mira nak taip. Masih banyak urusan yang perlu dibuat. KLIK SINI
Waalaikumussalam :)



9 different thinking:

saharinasaharudin said...

congrats dear :)

missmashimaaru said...

@saharinasaharudin

thank you. mira pun tak sangka boleh menang :)

Cik Rongoks said...

tahniah ! ^^

missmashimaaru said...

terima kasih cik rongoks. blog akak cantik")

Aina Sofea said...

Tahniah ya ! 1st time tgk blog ni , cantik ! I like it !

Aina Sofea said...

Tahniah ya ! 1st time tgk blog ni , cantik ! I like it !

NUR SABRINA FIRZANAH said...

waaa , tahniah :)

wawa abdullah said...

wow! so lucky..congrate mira ye.. :)



p/s: jom join contest review sempena bulan ramadhan..duet raya dan voucher free menanti anda.. :)

missmashimaaru said...

sama-sama semua :)

Post a Comment

Awak nak comment kan? Comment elok-elok tau. Tak mau marah-marah saya. InsyaAllah saya akan reply comment awak semua :')

 
Terima Kasih Allah | Template Edited by Mira Mashimaaru